Èxit del Seminari Tècnic de Dermatologia dut a terme al CAP Llevant de Tarragona

Publicada el 18/06/2018

El passat dissabte 19 de maig la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va organitzar el Seminari Tècnic de Dermatologia, al CAP Llevant de la mateixa Tarragona, impartit per Santiago Crucci.

Crucci és un fisioterapeuta especialitzat en Fisioteràpia vestibular, amb experiència en docència, investigació i clínica, a Europa, Amèrica del Nord i del Sud.

Els objectius eren donar a conèixer l’anatomia bàsica de la pell, les patologies que l’afecten i en quins casos és necessari l’ús de guants pel professional, així com les banderes vermelles, per estar preparats.  

Des de la Secció Territorial de Tarragona destaquen la bona acollida entre els col·legiats, que van exhaurir les inscripcions dies abans de la cita, i també la idoneïtat del docent escollit, que va connectar de seguida amb els assistents, sent profitós per les dues bandes.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×