Recordeu reactivar les vostres notificacions del Club CFC i publicitat de Fisioteràpia

Publicada el 05/06/2018

Per adaptar-nos a la nova normativa europea de Protecció de Dades, cal que reactiveu CLICANT AQUÍ les notificacions del Col·legi via correu electrònic referents al Club CFC i la publicitat de temes relacionats amb la Fisioteràpia.

Només serà un momentet i, d’aquesta manera, continuareu connectats al Club CFC, que és el club exclusiu per als col·legiats amb descomptes i promocions de formació, viatges, espectacles, assegurances i material professional, entre d'altres coses interessants.

Un cop hagueu clicat AQUEST ENLLAÇ, són només dos passos. Primer s’ha d’introduir el número de col·legiat i, tot seguit, el correu electrònic on es vulguin rebre les notificacions. Per últim cal marcar les dues llistes esmentades, Club CFC i Publicitat, i clicar a “Subscriure el correu” per fer-ho efectiu.

Tot plegat és perquè el CFC ha actualitzat la seva Política de Privadesa i els processos de tractament de dades personals per adaptar-se a la nova normativa europea de Protecció de Dades, en vigor des del passat 25 de maig, i que només permet fer arribar informació de tercers amb el consentiment explícit dels col·legiats.

 

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×