Ajuts als col·legiats per inscriure's al WCPT Congress del maig a Ginebra

Publicada el 17/01/2019

El CFC obre una convocatòria extraordinària per a la concessió d’ajuts per a l’assistència a congressos internacionals per ajudar els col·legiats a inscriure's al WCPT Congress dels propers 10, 11, 12 i 13 de maig a Ginebra.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és del 21 de gener al 4 de febrer de 2019, ambdós inclosos.

La WCPT (World Confederation for Physical Therapy) és l’entitat que agrupa les associacions de fisioterapeutes a nivell mundial i que cada dos anys organitza aquest congrés de referència per a la nostra professió pel seu caràcter internacional i la diversitat i la qualitat de les activitats científiques que s’hi programen.

Es tracta, en suma, del punt de trobada de la Fisioteràpia a nivell internacional i, per aquest motiu, la Junta de Govern del CFC ha decidit obrir aquesta convocatòria extraordinària d’ajuts, als quals poden optar-hi tots els col·legiats exercents amb, com a mínim, un any d’antiguitat al CFC.

D'aquesta manera, els col·legiats interessats poden optar a rebre dues ajudes: una per inscriure's al Congrés i una altra per viatjar-hi, tal i com anunciàvem la setmana passada en aquesta altra notícia.

Trobareu tota la informació i documents necessaris, AQUÍ.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×