El VÍDEO de la conferència sobre evidència científica en Activitat Física Terapèutica impartida per Mireia Solà i Àngels Pera el 22D

Publicada el 17/01/2019

No patiu, si no vau poder-hi ser: ho vam enregistrar en vídeo. La idea de la Junta de Govern quan va programar una conferència sobre evidència científica en Activitat Física Terapèutica, just abans de la 44a Assemblea Ordinària del passat 22 desembre, era aprofitar l’avinentesa i tenir dues activitats interessants aquell matí, una rere l’altra. I va ser una bona idea.

La sala d’actes de la seu del CFC va quedar petita: la doble conferència que impartien les fisioterapeutes Mireia Solà (Màster en activitat física terapèutica i Postgrau en abordatge del dolor) i Àngels Pera (Màster en activitat física terapèutica, i Postgrau en Fisioteràpia càrdio-respiratòria, en Fisioteràpia en neurologia i en Fisioteràpia en geriatria) interessava... I no va decebre.

Mitjançant una derivació del projecte d’identificació de la Cochrane, Mireia Solà ha identificat i avaluat l’evidència de la pràctica d’activitat física en el col·lectiu de la gent gran, i va relatar l’experiència als presents.

Per la seva banda, Àngels Pera va explicar un estudi pilot (“Eficàcia d’un seguiment telemàtic per a promoure l’activitat física post-transplant hematològic”) que es posarà en marxa en breu i que permetrà ampliar el coneixement i l’evidència dels efectes positius de l’activitat física com a part del tractament de Fisioteràpia, concretament en pacients trasplantats.

Aquí teniu el vídeo d’aquesta doble conferència, mireu-lo i difoneu-lo.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×