El CFC organitza un viatge al Congrés #WCPT2019 del maig a Ginebra

Publicada el 09/01/2019

Una vegada més la World Confederation for Physical Therapy prepara el seu Congrés mundial (#WCPT2019), l’esdeveniment més important, transformador i creador de sinergies de la professió, que enguany tindrà lloc a Ginebra, els propers 10, 11, 12 i 13 de maig.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) també hi serà representat i ha decidit subvencionar una part del viatge als col·legiats que hi vulguin anar junts des de Barcelona.

El paquet té un import total de 225 euros (el preu real són 275 euros, però el CFC subvenciona 50 euros a cada col·legiat interessat) i inclou el vol a Ginebra des de l’aeroport del Prat, a les 07.05h del matí del divendres 10 de maig; un autocar privat a l’arribada i una visita turística amb guia local al centre de la ciutat; un dinar de germanor i, finalment, el desplaçament en autocar privat fins a la inauguració del Congrés. El vol de tornada serà a les 09.25h del dimarts 14 de maig.   

L’objectiu de la Junta de Govern del CFC és que els col·legiats que assisteixin al #WCPT2019 puguin aprofitar per fer pinya amb la resta de col·legues catalans.

Amb tot, però, l’import de l’entrada al Congrés i de l’estada a l’hotel van a càrrec de cadascú.

Per a més informació, aclariments o reserves, podeu posar-vos en contacte amb el CFC a través del telèfon 93 207 50 29 (ext. 1115) o del correu electrònic publicitat@fisioterapeutes.cat

Més informació, en aquest PDF.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×