Obertes les inscripcions al Curs de formació general per a perits judicials a Lleida

Publicada el 11/10/2019

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya organitza els propers 11 i 13 de novembre, a Lleida, el “Curs de formació general per a perits judicials”, pensat especialment per a professionals inscrits a les llistes de perits judicials del Departament de Justícia, en les quals també hi ha fisioterapeutes.

Continuant amb la línia formativa iniciada l’any 2005, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada ofereix un seguit d’activitats de formació adreçades als perits judicials per tal de millorar-ne la formació en relació amb la seva tasca professional vinculada amb el Departament.

El curs de formació general per a perits judicials té com a objectiu donar una formació de caràcter general sobre els procediments judicials i la funció que hi té el perit.

El dilluns 11 de novembre, de 16.00 h a 19.00 h, la lletrada de l’Administració de justícia del Jutjat Penal núm. 14 de Barcelona Núria Parra Bueno parlarà de La tasca del perit judicial en els procediments judicials; i els integrants de la Subdirecció General de Suport Judicial i Coordinació Tècnica, Xavier Aparicio Martínez i Josep Maria Mateu Parellada, parlaran d’El pagament de peritatges judicials a càrrec del Departament de Justícia i llistes de perits.

El dimecres 13 de novembre, també de 16.00 h a 19.00 h, el perit del Departament de Justícia Lluís Morell tractarà L'informe pericial: premisses, contingut i desenvolupament. Defensa de l'informe pericial en vista oral. Actuació del perit; i la perita judicial Pilar Comalada farà una Exposició comentada de casos pràctics.

El curs, que té un cost de 30,05€, es durà a terme a la Universitat de Lleida. Edifici Polivalent 1 - Aulari (aula 2.02) (carrer de Jaume II, 71, de Lleida). El període d’inscripció finalitza el 23 d’octubre, remetent aquest formulari d'inscripció emplenat a uiajcejfe.dj@gencat.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×