Fisioterapeuta de l’Any 2019. Ajuda'ns a decidir qui serà.

Publicada el 07/10/2019

Un any més, arriba el moment en què el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya demana ajuda a tots els col·legiats i col·legiades perquè triïn el Fisioterapeuta de l’Any, el guardó amb què el CFC reconeix anualment, i des del 2011, persones o entitats que s'hagin distingit per la seva reivindicació del paper de la Fisioteràpia durant l'any anterior al de la convocatòria.

A fi de garantir una major transversalitat, volem comptar amb la participació dels col·legiats i col·legiades durant tot el procés, tant en la selecció de candidats com en l’elecció final del guardonat o guardonada.

És per aquest motiu que us proposem que ens feu arribar les vostres propostes de candidats o candidates. Per fer-ho, caldrà que ompliu la fitxa de candidat, que ens ajudarà a conèixer la seva tasca i mèrits per optar al guardó. També cal presentar 10 avals d’altres companys o companyes col·legiats (vegeu aquí un model d’aval) que donin suport a la vostra proposta.

Tota aquesta documentació cal enviar-la per correu electrònic, abans del proper 21 d'octubre de 2019, al correu professional@fisioterapeutes.cat

En una segona fase, us demanarem que participeu en una enquesta on podreu triar el guardonat d'entre tots els candidats i candidates proposats.

El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer el proper 8 de novembre de 2019 i rebrà el reconeixement el 15 de novembre de 2019, en acabar la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica.

Esperem comptar amb la vostra participació!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×