El CFC participa a la VI Jornada de l’Esport Femení de Girona amb un taller sobre estiraments i respiració

Publicada el 28/03/2019

La Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) va col·laborar, el passat diumenge 10 de març al matí, a la VI Jornada de l’Esport Femení de Girona, impartint un taller sobre estiraments i respiració en l’àmbit esportiu, al qual hi van participar 25 dones.

El taller incidia en el paper de la Fisioteràpia en la millora de la qualitat esportiva i prevenció de lesions i estava dividit en una part teòrica i una pràctica. A la primera part s’hi va explicar el concepte d’estiraments i quan i com són més eficients aquests exercicis.

A la segona part s’hi van repassar els principals estiraments per a abans i després de l’exercici, segons els grups musculars més utilitzats, i, tot seguit, s’hi va mostrar com fer una valoració de la qualitat del diafragma i exercicis per optimitzar la respiració i evitar bloquejos.

Tot i ser una temàtica prou coneguda, les assistents al taller van coincidir a destacar que o bé no coneixien alguns dels estiraments explicats o bé no els feien de manera correcta, motiu pel qual la valoració general va ser molt positiva, segons les organitzadores.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×