Dos dies intensos, a Girona, per a una “Actualització en Fisioteràpia Respiratòria”

Publicada el 20/05/2019

Els passats dissabte 18 i diumenge 19 de maig es va portar a  terme, a Girona, el curs “Actualització en Fisioteràpia Respiratòria”, impartit per la fisioterapeuta de la Unitat de Pneumologia de l’Hospital General de Granollers i docent de la Universitat Central de Catalunya Imma Castillo.

El curs l’organitzaven les integrants de la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), conscients de la necessitat d’actualització continuada i permanent que necessita la Fisioteràpia respiratòria.

Castillo ha ofert una visió panoràmica de l’abordatge de diferents patologies respiratòries, criteris i tècniques d’avaluació, diagnòstic i tractament, amb una dinàmica teòrica-pràctica que va fer molt entenedores i àgils les explicacions.

La docent va detallar, així mateix, tècniques adequades a cada patologia respiratòria i situació clínica i va incidir en la utilitat del raonament crític, amb base científica actualitzada, per a la resolució de casos clínics en Fisioteràpia respiratòria.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×