El CFC porta un any més la Fisioteràpia a la duríssima ‘Clàssica dels Murs’ de Cervera

Publicada el 24/05/2019

Poc més de 700 ciclistes van participar el passat dissabte 27 d’abril a la vuitena edició de la ‘Clàssica dels Murs’, una marxa ciclista que va recórrer les comarques de la Segarra, l’Urgell, la Conca de Barberà i l’Anoia, amb un circuit llarg de 160 km (amb 2400 m de desnivell acumulat) i un circuit curt de 94 km (amb 1250 m de desnivell acumulat).

La Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) va col·laborar-hi, un any més, oferint als participants un servei de Fisioteràpia un cop finalitzada la cursa i alhora fent difusió de la nostra professió.

Si l’any 2012 la prova va tenir 118 persones inscrites, aquesta vegada comptava amb més de 700, cosa que confirma la ‘Clàssica dels Murs’ com un punt de trobada obligat per als ciclistes d’arreu del territori i per tant com una bona ocasió per fer promoció de la salut i prevenció, acostant la Fisioteràpia als participants.

En general, els participants van destacar-ne la bona organització i tots els serveis, Fisioteràpia inclosa, que oferia la prova a l’arribada dins les instal·lacions de l’antiga Universitat de Cervera.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×