Nova plataforma de programes d’exercici terapèutic (ProET), gratuïta a través de la intranet del Col·legi

Publicada el 08/05/2019

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana (ICOFCV) han col·laborat per oferir a tots els seus col·legiats i col·legiades una plataforma per a la pauta de programes d’exercici terapèutic d’accés gratuït a través de la intranet d’ambdós col·legis.

Amb aquesta nova plataforma podreu crear, guardar i descarregar protocols, així com personalitzar-los amb el vostre logotip; registrar exercicis nous, crear calendaris d’activitats i de sessions amb els pacients, als quals també podreu registrar i compartir-hi el calendari.

Aquesta iniciativa pretén facilitar la tasca diària dels fisioterapeutes col·legiats a l’hora de treballar juntament amb els seus pacients. Aquesta nova eina pot ser molt útil i per aquest motiu s’ha posat fil a l’agulla amb la col·laboració de l’ICOFCV.

Es tracta d’una plataforma molt pràctica i intuïtiva. A més, el CFC ha elaborat un vídeo explicatiu que detalla pas a pas com funciona i com treure’n el màxim profit.

 

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Col·legi a través del correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×