Convocatòria 2019 d'ajuts per a la formació del CFC

Publicada el 25/07/2019

Un any més el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa pública la resolució per la qual es convoquen els ajuts a la formació de postgrau i/o continuada, assistència a congressos, jornades i seminaris, i per als quals s’hi destina un pressupost, aquest 2019, de 59.879,47 €, l’import més alt que el Col·legi ha destinat mai a aquest tipus d’ajuts.

Poden optar als ajuts tots els col·legiats i col·legiades que estiguin al corrent dels seus deures col·legials i donats d’alta al Col·legi, com a mínim, des de l’any anterior al de la convocatòria.

El termini de presentació de les sol·licituds començarà el 2 de setembre i finalitzarà el 16 d'octubre de 2019 (ambdós inclosos).

Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria, els terminis, la documentació i el barem aquí

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb el Departament Professional del Col·legi de 9:00 h 15.00 h, per telèfon al 93 207 50 29 o per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×