Obrim les inscripcions de la 9a Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica (#NMECFC) del proper 15 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat

Publicada el 26/08/2019

Queda obert el període d’inscripcions per a la 9a Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica (#NMECFC), que tindrà lloc el proper divendres 15 de novembre a l’hotel Hesperia Barcelona Tower de l’Hospitalet de Llobregat, l’última gran Jornada organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) d’aquest any 2019.

La Jornada s’articularà en un torn de matí en què tindran lloc ponències magistrals de caire més acadèmic, i un altre torn de tarda amb masterclass més tecnicopràctic. Enguany, però, introduïm una novetat, un nou format de debat i interacció sota el nom “Una tarda amb...”, model que va inaugurar el Colegio de Fisioterapeutas de Andalucía i que, en aquesta ocasió, reproduirem nosaltres. Es tracta d’un espai més participatiu, de diàleg i reflexió professional.

El programa de la Jornada compta amb ponents d’alt nivell de la talla d’Ana Gacimartín, que descriurà les principals classificacions diagnòstiques basades en moviment; el Dr. Arturo Goicoechea, que ens explicarà els nous models d’abordatge del dolor crònic; Júlia Jubany, que descriurà algunes claus importants per a un bon diagnòstic en Fisioteràpia; Antoni Morral, que ens posarà sobre la taula l’efecte placebo per determinar quan és un aliat o un enemic en un tractament; Pedro Rubio reflexionarà sobre la necessitat de tenir en compte certs factors en el raonament clínic de Fisioteràpia, i Enric Sirvent ens parlarà sobre evidències, narratives i falses dicotomies de l’Stop & Go.

Serà una nova oportunitat per compartir amb companys de professió una jornada tecnico-pràctica que, una vegada més, tindrà la Fisioteràpia com a protagonista absolut.

Ens hi acompanyeu? Us hi podeu inscriure seguint el següent enllaç http://ixnme.fisioterapeutes.cat/ca/inscripcions

Les masterclass de la tarda finalitzaran poc abans de les 19.00 h, moment en què convidarem els assistents a la Jornada a una copa de cava i un pica-pica, i aprofitarem l’avinentesa per fer entrega de dos guardons molt rellevants: el guardó als millors expedients acadèmics universitaris i el Premi al Fisioterapeuta de l’Any, que serà escollit per votació exclusivament col·legial en un procés participatiu que iniciarem el proper mes de setembre i del qual us en donarem més detalls en breu a fi que participeu amb nosaltres d’aquesta elecció.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×