21S, Dia Mundial de l’Alzheimer. Entre tots n’escaparem!

Publicada el 17/09/2019

Aquest proper dissabte 21 de setembre és el Dia Mundial de l’Alzheimer. Per celebrar-ho i amb el lema ‘Escapa’t de l’Alzheimer’ la Fundació Alzheimer Catalunya ha organitzat una activitat solidària d’allò més original, que consisteix en participar en una activitat d’escape room. Ho han pogut portar a terme gràcies a la col·laboració de diverses escape rooms de tot Catalunya.

Si vols participar d’aquesta iniciativa només cal que reservis la teva plaça per al 21 de setembre en qualsevol de les escape rooms que s’han unit a l’activitat. El 5% de la teva entrada anirà destinat íntegrament al Programa de Persona i Família d’Alzheimer Catalunya, des d’on s’impulsen diferents projectes per a persones afectades de la malaltia i els seus familiars i cuidadors.

I si creus que no podràs gaudir de l’activitat el dia 21 de setembre, aquest mateix dia també pots comprar un bo regal a través d’Escape Room Lover o triar un de les escape rooms que s’han unit a la iniciativa. Tens 6 mesos per a bescanviar-lo.

Sigues solidari i col·labora. Entre tots escaparem de l’Alzheimer!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×