El CFC t’ofereix una Assegurança de Vida gratuïta. T’ajudem a protegir el futur de la teva família

Publicada el 10/01/2020

Perquè ens importes i perquè sabem que per a tu el més important és protegir el futur de la teva família, et comuniquem que el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) ha contractat per a tots els seus col·legiats i col·legiades una pòlissa d'Assegurança de Vida gratuïta per un capital assegurat de 12.000 euros.

Els requisits per poder gaudir d’aquesta assegurança és ser un col·legiat o col·legiada en exercici professional al corrent de les quotes col·legials i tenir menys de 70 anys d’edat.

Aquesta pòlissa, que va entrar en vigor l’1 de gener de 2020 i serà vàlida fins al 31 de desembre de 2020, assegura la teva tranquil·litat i la dels teus.

Podeu obtenir més informació sobre l’ordre de prelació dels beneficiaris i les exclusions de cobertura de la pòlissa, entre d’altres, aquí. Si encara us queden dubtes o voleu fer alguna consulta, podeu trucar al telèfon 93 207 50 29 o escriure un correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×