Ja en funcionament les primeres pàgines web fruit del servei gratuït de creació i manteniment de pàgines web per a centres

Publicada el 17/01/2020

Ho vam posar en marxa fa uns mesos i ara ja podem dir que ja ha donat els primers fruits o, en aquest cas, les primeres pàgines web. Gràcies al servei gratuït de creació i manteniment de pàgines web per a centres, una de les apostes més ambicioses del programa electoral de la Junta de Govern actual, diversos companys i companyes com https://fisiobancells.centrefisio.cat i https://pranna.centrefisio.com han confiat en nosaltres per dotar el seu centre o consulta de Fisioteràpia de més visibilitat a la xarxa.

Des que es va posar en marxa el servei, hem rebut més de 100 sol·licituds, xifra que ens omple d’orgull per la gran acollida i ens anima a seguir treballant amb la mirada posada a oferir-vos eines que us puguin ajudar en la millora i èxit de la vostra vida professional.

Us recordem que el servei posa a la vostra disposició una pàgina web amb disseny responsiu (permet adaptar el format dels continguts a ordinadors, tauletes, telèfons mòbils o dispositius similars) amb una sèrie d’apartats que es poden personalitzar d’acord amb unes plantilles tipus. Nosaltres ens encarreguem del muntatge, mentre que vosaltres haureu d’aportar la informació, les imatges i vídeos que vulgueu que apareguin al web. El servei inclou un màxim de dos canvis gratuïts a l’any després de fet el disseny inicial.

Properament s’habilitarà aquest servei per a fisioterapeutes autònoms i per a aquells que treballin per compte d’altri.

Podeu accedir al servei de creació de pàgines web per a centres AQUÍ

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×