Els serveis de fisioteràpia ESTRICTAMENT TERAPÈUTICS NO es veuen afectats per la limitació horària

Publicada el 26/10/2020

En base al que disposa l’article 2 de la RESOLUCIÓ SLT/2620/2020, de 25 d'octubre, per la qual s'adopten mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya, us comuniquem que els serveis de fisioteràpia, com que són considerats essencials (tal i com recull l’Annex II del Decret Llei 27/2020, de 13 de juliol), NO es veuen afectats per la limitació horària per a la realització d’activitats terapèutiques, exclusivament.

Si es fessin algun altre tipus d’activitats com ara preventives o de promoció de la salut, aquestes SÍ es veurien afectades per la restricció horària.

Si necessiteu, vosaltres o els vostres pacients, descarregar-vos el certificat d’autoresponsabilitat, ho podeu fer aquí.

Si teniu alguna consulta en aquest sentit, podeu contactar amb el nostre assessor jurídic a juridic@fisioterapeutes.cat o bé mitjançant aquest formulari.

Novament apel·lem a la responsabilitat individual i col·lectiva per superar aquest difícil moment que estem vivint.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×