Comparteix vídeos amb els teus pacients i planifica el seu tractament amb un 50% de descompte

Publicada el 10/11/2020

El passat 4 de novembre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i PLANENDO van signar un conveni marc de col·laboració. El degà del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, i José de la Torre, com administrador solidari de la societat Recupera’t Medicina Esportiva SL, actuant com a propietari de la marca comercial PLANENDO, van rubricar un acord, l'objectiu del qual és, entre d’altres, oferir a les i els fisioterapeutes l’accés a una plataforma en línia per poder gestionar continguts de fisioteràpia en format de vídeo per millorar el servei de professionals i centres entre ells i els seus pacients amb un important descompte del 50% sobre el preu de totes les seves tarifes.

L’eina ofereix un espai de gestió i organització i també es pot fer seguiment i planificació de continguts. El conveni també inclou una aplicació gratuïta per als pacients perquè puguin seguir els plans de tractament. D’aquesta manera ambdues entitats coincideixen en l’interès de promoure accions destinades a millorar les prestacions tecnològiques i de coneixement dels fisioterapeutes per a la millora de la salut de la població i, en especial, de les persones amb discapacitat i aquelles que precisen atenció de fisioteràpia.

Aquest conveni té una vigència d’un any, prorrogable tàcitament per períodes d’un any per acord de les dues parts.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×