Procés d’acreditació de fisioterapeutes per realitzar tests diagnòstics de la COVID-19

Publicada el 11/11/2020

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya col·laborarà amb el Servei Català de la Salut (CatSalut) i l’Institut Català de la Salut (ICS) en el procés per capacitar i acreditar les i els fisioterapeutes per a la realització de tests diagnòstics de la COVID-19, en concret PCRs i tests d’antígens (els coneguts com a tests ràpids).

Amb aquesta capacitació, les i els fisioterapeutes podran realitzar les proves diagnòstiques als serveis sanitaris públics en funció de la demanda.

Per tal de poder aconseguir aquesta acreditació caldrà que es completi un procés formatiu gratuït que inclourà:

Una vegada superades les tres fases, es rebrà un certificat acreditatiu emès pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Si esteu interessats en realitzar aquest procés formatiu només cal que us inscriviu aquí. Les inscripcions s’obriran el 12 de novembre a les 10.00 h i finalitzaran el 16 de novembre de 2020 a les 9.00 h, com a data límit.

Els/les professionals que estiguin acreditats/ades passaran a formar part de la borsa del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya que es posarà a disposició de Salut. 

Així mateix, podran inscriure’s al Registre de Professionals per a situacions d’emergència del Servei Català de la Salut, clicant aquí. És important que a l’apartat “Altres comentaris” del propi registre indiqueu que disposeu del certificat acreditatiu per realitzar tests diagnòstics de la COVID-19.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×