La Petjada Solidària. Som solidaris i fomentem l’activitat física

Publicada el 24/11/2020

El proper 20 de desembre, a casa nostra, se celebra La Marató de TV3. I com ja és habitual el Col·legi hi col·labora amb alguna activitat. Aquest any, conscients de la dificultat que pot tenir realitzar activitats en grup, hem decidit organitzar la Petjada Solidària, una acció que pretén reunir virtualment el màxim nombre de persones possible per realitzar activitat física, sigui la que sigui (ballar, caminar, córrer...) i enregistrar-la. Per cada quilòmetre fet i enregistrat, el CFC aportarà 1 euro a La Marató. I ho podeu fer entre el 5  el 20 de desembre.

I com puc participar-hi?

Per participar-hi cal que visitis el web de l’empresa Believe i facis la inscripció a ‘La Petjada Solidària’ mitjançant la compra d’un dorsal virtual per import de 3, 5 o 10 euros... tu tries!!! Però has de saber que l’import de la teva inscripció també es destinarà íntegrament a La Marató.

Un cop feta la inscripció hauràs de descarregar-te l’app de Believe per poder enregistrar tota l’activitat que facis. Cada passa suma!

La Petjada Solidària, com totes les activitats i iniciatives populars -i d'associacions i institucions- que es realitzen en solidaritat amb La Marató de TV3, serviran per sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19 i apel·lar a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca per millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast. Us animem a visitar el web de La Marató de TV3, on trobareu les novetats i activitats que es preparen amb motiu d'aquesta nova edició.

Gràcies a tots i totes per fer-ho possible! Movem-nos per La Marató!

Vull comprar el dorsal virtual per import de 3 euros

Vull comprar el dorsal virtual per import de 5 euros

Vull comprar el dorsal virtual per import de 10 euros

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×