Adhereix-te a aquest acord i augmenta la teva cartera de pacients

Publicada el 26/11/2020

Amb la finalitat d’intentar ajudar-vos en la vostra activitat professional mitjançant l’obertura de noves vies de captació de clients, us comuniquem que el passat 21 d’octubre el Col·legi va signar un conveni amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) per tal d’obrir una via de col·laboració mútua entre ambdós col·legis i oferir beneficis al col·lectiu dels periodistes catalans en els serveis prestats als centres de Fisioteràpia.

El Col·legi de Fisioterapeutes convida totes i tots els fisioterapeutes que tinguin un centre o una consulta a formar part d’aquest acord amb el qual teniu la possibilitat d’incrementar el vostre flux de pacients. Només cal que us adheriu al llistat de centres adscrits a la promoció, omplint el formulari que trobareu aquí.

D’aquesta manera, les i els periodistes gaudiran d’un 10% de descompte en tractaments de Fisioteràpia en el centre que ells escullin d’entre el llistat de centres i consultes interessats a adherir-se a aquesta promoció.

El Col·legi, sempre al teu costat!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×