El Consell Social de la Fisioteràpia es reuneix de nou

Publicada el 27/11/2020

El passat 18 de novembre va tenir lloc una nova reunió del Consell Social de la Fisioteràpia que, entre d’altres, va girar al voltant de diversos temes relacionats tant amb la nostra professió com amb el col·lectiu que la representa, tals com: l’organització d’activitats per a fisioterapeutes jubilats per mantenir un vincle amb col·legues de professió així com amb el propi CFC, la posada en marxa d’un pla de mentories per donar suport a nous col·legiats en projectes que posin en marxa i fer-ne l’acompanyament i també es va debatre sobre la relació entre Fisioteràpia i Activitat Física Terapèutica.

La trobada també va servir per incorporar quatre nous membres al Consell Social de la Fisioteràpia: Roberta Ghedina i Antoni Cabot, com a representants dels premis June Nystrom, i Judith Roca i Xavier Oliver, com a representants de les universitats catalanes. Recordem que l’any 2019 s’hi va incorporar de ple dret el Sr. Manel Domingo per la seva qualitat d’exdegà.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×