El Col·legi presenta una nova comissió, Fisioteràpia en el Pacient Crític

Publicada el 16/12/2020

El proper 1 de gener es constituirà la nova comissió col·legial, la Comissió de Fisioteràpia en el Pacient Crític, que neix del que fins ara era el grup de treball del mateix nom.

Aquest nou ens col·legial neix davant la necessitat de donar a conèixer el paper del fisioterapeuta dins d'una Unitat de Cures Intensives (UCI). Aquest professional expert en el pacient crític ha de tenir coneixements i formació en diferents camps de la fisioteràpia a causa de la varietat clínica dels pacients que tracta. El binomi Fisioteràpia i pacient crític és la consolidació d’una aliança que s’ha mostrat molt valuosa i eficaç en temps de pandèmia. Les i els fisioterapeutes que la integren són: Núria García, Joan Daniel Martí, Marta Moreno, Àlex Ginés, Gonzalo Ballesteros i Bernat Planas, que serà l'encarregat de coordinar les tasques que es duran a terme dins la Comissió.

Us recordem que les comissions col·legials estan formades per expertes i experts en un àmbit concret de la Fisioteràpia. Constitueixen un fòrum d’intercanvi i desenvolupament d’informació en el seu àmbit d’actuació corresponent i esdevenen un punt de referència per a tots els fisioterapeutes interessats en la seva àrea d’actuació.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×