Àlex Ginés, nou membre de la Junta de Govern del Col·legi

Publicada el 03/12/2020

El fisioterapeuta Àlex Ginés Puertas és, des d’aquest mes, nou membre de la Junta de Govern del Col·legi en substitució de Dani Freixes, que ha deixat el càrrec per motius personals

Ginés és supervisor de fisioteràpia i teràpia ocupacional de l'Hospital Universitari Vall Hebron (HUVH) des de l'any 2007 i coordinador des de l'any 2015. Manté un important compromís i defensa de la sanitat pública on el pacient és al centre de totes les seves intervencions i fomenta el desenvolupament tècnic i humà dels professionals al seu càrrec per aconseguir un sistema d'excel·lència i talent que permeti una millora de la salut del usuaris del sistema de salut. Ha impulsat les relacions obertes amb gairebé totes les universitats de Catalunya per afavorir i oferir la docència pràctica en tots els àmbits de fisioteràpia de l'HUVH, per al desenvolupament competencial de l’alumnat. Al 2019, va ser finalista del Premi Fisioterapeuta de l’Any del CFC.

La seva incorporació com a vocal 6 de la Junta de Govern, tot i que és efectiva des de l’1 de desembre, caldrà que sigui ratificada en l’assemblea general que tindrà lloc el proper 17 de desembre.

Des de la Junta de Govern del CFC volem agraïr al Sr. Daniel Freixes la seva dedicació al Col·legi així com la tasca desenvolupada al CGCF. Li desitgem els millors dels èxits!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×