El Govern obre un registre previ per als ajuts extraordinaris als autònoms

Publicada el 03/12/2020

El Govern de la Generalitat ha obert un registre previ per accedir a ajuts extraordinaris per a autònoms. La inscripció a aquest registre, que es tancarà el 7 de desembre a les 15.00 h, és el pas previ per accedir a aquesta línia d’ajuts. Un cop es publiqui la nova convocatòria, la inscripció al registre actuarà com a sol·licitud i, per tant, no caldrà fer cap altre tràmit.

En aquest cas, l’ordre d'arribada de la sol·licitud d’inscripció no atorga preferència en la concessió de l’ajut.

Els requisits per accedir a l’ajut són els següents:

  • Tenir el domicili fiscal a Catalunya. 
  • Estar en situació d'alta al RETA o a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA de manera ininterrompuda, abans de l'1 d'octubre de 2020.
  • Que el rendiment net de l’activitat dels tres primers trimestres de 2020 no superi els 13.125 euros.
  • Que la base imposable de la darrera declaració de la renda sigui igual o inferior a 35.000 euros.
  • Complir  els requisits previstos a l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.  
  • No tenir ajuts atorgats d’acord amb la Resolució TSF/2799/2020, de 4 de novembre, per la qual s’aprova la convocatòria d’ajuts per afavorir el manteniment de l’activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i de les persones treballadores autònomes que formen part d’una microempresa davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVID-19.

Podeu obtenir més informació així com accedir al registre previ per accedir als ajuts extraordinaris per a autònoms aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×