Vols formar part de l’equip de fisioterapeutes que formen la Comissió d’Atenció Primària?

Publicada el 27/02/2020

La Comissió d’Atenció Primària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) està interessada a incorporar nous membres a l’equip, amb l’objectiu de potenciar la seva activitat.

Les comissions són grups formats per fisioterapeutes experts que constitueixen un fòrum de discussió, treball i iniciatives relacionades amb diferents aspectes de la professió.

Totes i tots els col·legiats interessats a col·laborar de manera activa amb la Comissió d’Atenció Primària hauran de complir els següents requisits:

  • Experiència laboral mínima de 2 anys.
  • Formació en l‘àmbit de la Comissió (reflectida en el formulari de sol·licitud que s’haurà de lliurar juntament amb el formulari de CV).
  • Carta de motivació on s’especifiquin els interessos de poder pertànyer a la Comissió tot adjuntant una proposta de projecte relacionat amb l’objectiu de les comissions.

Si ets una col·legiada o un col·legiat interessada o interessat en aquest àmbit i vols formar part activament de les accions i activitats de la Comissió,  només cal que enviïs a través del correu electrònic comissions@fisioterapeutes.cat la documentació corresponent a la teva sol·licitud.

El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert des del dimarts 26 de febrer fins al dilluns 27 de març de 2020 (ambdós inclosos).

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×