Vols formar part de l’equip de fisioterapeutes que formen la Comissió d’Atenció Primària?

Publicada el 27/02/2020

La Comissió d’Atenció Primària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) està interessada a incorporar nous membres a l’equip, amb l’objectiu de potenciar la seva activitat.

Les comissions són grups formats per fisioterapeutes experts que constitueixen un fòrum de discussió, treball i iniciatives relacionades amb diferents aspectes de la professió.

Totes i tots els col·legiats interessats a col·laborar de manera activa amb la Comissió d’Atenció Primària hauran de complir els següents requisits:

  • Experiència laboral mínima de 2 anys.
  • Formació en l‘àmbit de la Comissió (reflectida en el formulari de sol·licitud que s’haurà de lliurar juntament amb el formulari de CV).
  • Carta de motivació on s’especifiquin els interessos de poder pertànyer a la Comissió tot adjuntant una proposta de projecte relacionat amb l’objectiu de les comissions.

Si ets una col·legiada o un col·legiat interessada o interessat en aquest àmbit i vols formar part activament de les accions i activitats de la Comissió,  només cal que enviïs a través del correu electrònic comissions@fisioterapeutes.cat la documentació corresponent a la teva sol·licitud.

El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert des del dimarts 26 de febrer fins al dilluns 27 de març de 2020 (ambdós inclosos).