Material EPI a la vostra disposició

Publicada el 23/04/2020

Amb la finalitat d’intentar ajudar-vos en la vostra activitat professional i que la desenvolupeu amb el màxim de garanties possible, us informem que el Col·legi ha comprat material EPI per tal de cobrir la dificultat que teniu alguns fisioterapeutes de trobar-ne. A dia d’avui disposem de mascaretes quirúrgiques, mascaretes FFP2 i bates, i estem a l’espera de rebre guants en breu.

Per tal que aquest material pugui arribar al màxim nombre de companys i companyes possible i d’ajudar-nos com a col·lectiu, cada col·legiat podrà sol·licitar com a màxim 1 caixa de mascaretes quirúrgiques amb 50 unitats, 1 caixa de mascaretes FFP2 amb 10 unitats, 2 caixes de bates d’un sol ús amb 10 unitats per caixa i 3 bates impermeables amb possibilitat de rentat de 16 a 20 vegades. El preu d’aquest material EPI serà: les mascaretes quirúrgiques costaran 0,60 €/unitat, les FFP2 3,5 €/unitat, les bates d’un sol ús 1,5 €/unitat i les bates impermeables 4 €/unitat (IVA inclòs).

Si esteu interessats a adquirir algun d’aquests productes d’EPI, heu d’omplir aquest formulari amb la vostra sol·licitud. El procés de gestió de les comandes s’obrirà el  dilluns 27 d’abril a les 10.00 h.

La recollida del material serà bé a la seu del Col·legi de dilluns a divendres en horari de 9.30 h a 14.30 h, o bé per missatgeria, a càrrec del col·legiat, amb un cost de 5 €.

 

Proveïdors d’EPIs

També us recordem que des del Col·legi hem preparat un document perquè tingueu un recull dels diferents proveïdors que, a dia d’avui, ens han comunicat que tenen disponibles diversos materials d’EPIs. Alguns d’ells, fins i tot, us poden oferir un descompte per estar col·legiats. Trobareu el llistat aquí

El Col·legi continua en la cerca de material a fi de proveir el major número de fisioterapeutes col·legiats per a la seva protecció i la dels seus pacients.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×