Ens preocupa l'intrusisme professional. Tens tres minuts?

Publicada el 28/01/2021

Per aquest motiu el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya volem posar xifres, números i incidència a un problema que patim com a col·lectiu des de fa molts anys: l’intrusisme professional i quantificar, així, l’abast i afectació a la nostra professió.

Conjuntament amb el Grup de Treball d'Intrusisme estem preparant una campanya per informar la societat dels riscos de no acudir a un professional de la fisioteràpia. Ens consta que l'intrusisme és un problema al que ens enfrontem diàriament com a col·lectiu, davant l'augment d'un altre tipus de serveis que estan relacionats amb la nostra professió, però no són oferts per fisioterapeutes.

Davant aquesta problemàtica volem demanar-te que ens ajudis a obtenir aquestes dades contestant aquest breu qüestionari que ens servirà per poder dimensionar el grau en què, com a professional, et sents afectada i afectat per l’intrusisme professional.

És curt i no et portarà més de 3 minuts.

Moltes gràcies per avançat per ajudar-nos!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×