L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades publica el Decàleg de Protecció de Dades

Publicada el 29/01/2021

Us informem que teniu a la vostra disposició, a l’apartat de Protecció de dades del web col·legial, el Decàleg de Protecció de Dades.

Aquest document l’ha elaborat i presentat l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) amb motiu de la celebració del Dia Europeu de Protecció, d’acord amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD). Tal com explica l’APDCAT, el decàleg “resumeix els drets i amenaces respecte de la protecció de dades dels menors com el ciberassetjament i la ciberseducció. Alhora, el document planteja i recomana com evitar amenaces en categories especialment sensibles, com les dades mèdiques, aporta recomanacions sobre compartir informació a les xarxes socials, la intel·ligència artificial, el teletreball, la seguretat dels dispositius mòbils, internet de les coses i la videovigilància”.

És un document especialment important en aquests moments, en els quals i com a conseqüència de la pandèmia, l’ús de la xarxa i el teletreball han augmentat de manera exponencial.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×