El Col·legi ofereix 10 beques per assistir a la 34a edició de la Reunió Anual de la EACD

Publicada el 25/10/2021

Del 18 al 21 de maig de 2022, Barcelona acollirà la 34a edició de la Reunió Anual de la EACD (European Academy of Childhood Disability).

El Col·legi, d'acord amb les línies estratègiques de foment de la formació continuada i amb l'afany de fer més assequible aquest congrés, ofereix 10 beques per a col·legiades i col·legiats amb un descompte del 50% del preu de la inscripció.

Per tal de poder optar a la beca cal que presenteu una comunicació lliure o bé un pòster al congrés i que sigui acceptat per l’organització. El termini per a la presentació dels  pòsters i les comunicacions lliure finalitza el dia 15 de novembre de 2021. La EACD té previst comunicar la seva acceptació, si s’escau, a partir del 17 de gener, data a partir de la qual ens haureu d’enviar el justificant d’acceptació del vostre pòster o comunicació lliure i el justificant de pagament de la inscripció a la 34a Reunió Anual de la EACD.

El programa de la Jornada buscarà oferir una visió global innovadora i completa dels avenços en recerca bàsica, translacional i clínica. Es podran discutir els nous desenvolupaments en el diagnòstic, la pràctica i la gestió de la discapacitat infantil, promovent els més alts estàndards d’atenció i suport als pacients i famílies.

La 34a Reunió Anual de la EACD també proporcionarà una plataforma interdisciplinària clau per a tots els participants, no només per compartir coneixements i els avenços més recents, sinó també per debatre reptes pràctics del món real.

Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×