Les ponències de la 3a Jornada de Fisioteràpia de l’Esport, disponibles al canal de TV del CFC

Publicada el 29/10/2021

Per si no vau poder assistir-hi o per si voleu tornar-les a recuperar, ja teniu disponibles al nostre canal FisioTV els vídeos de totes les ponències matinals de la 3a Jornada de Fisioteràpia de l’Esport del passat 15 d’octubre, incloses la presentació i la cloenda, que va comptar amb la participació d’excepcionals ponents i experts en aquest camp que van oferir la seva visió sobre les últimes tècniques i tendències que són protagonistes en la fisioteràpia esportiva.

També podeu visionar el vídeo-resum d’una jornada teòrico-pràctica que va comptar amb les ponències de companys i companyes de reconegut prestigi que, amb les seves intervencions, ens van permetre confeccionar un programa d’allò més atractiu per als 300 assistents.

El CFC va promoure aquesta jornada per donar resposta a les inquietuds actuals del nostre col·lectiu que es dedica o es vol dedicar a la fisioteràpia de l’esport i la readaptació. Recupereu les ponències a FisioTV, perquè valen molt la pena!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×