Tercera dosi per a fisioterapeutes

Publicada el 10/12/2021

Com sabeu, la campanya de vacunació està en constant actualització. En el moment en què ens trobem, i d’acord amb les indicacions del Departament de Salut, els professionals sanitaris ja podeu rebre la tercera dosi de la vacuna.

Si inicialment et vas inscriure al cens del CFC per rebre la primera i segona dosi de vacunació, rebràs un missatge SMS de Salut i podràs programar la teva cita a https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. Un cop sol·licitada la cita, podràs anar al punt assignat amb l’SMS i hauràs de portar la targeta sanitària així com un document acreditatiu que et permeti ser identificat com a professional sanitari (carnet col·legial, certificat de col·legiació, contracte laboral, etc.). Les cites i llocs de vacunació s’ampliaran en els propers dies.

Si has estat vacunat amb una vacuna de vector viral (AstraZeneca o Jansen), la tercera dosi s’ha d’administrar als 3 mesos de l’última dosi. Per contra, si se’t va administrar una vacuna d’ARNm (Pfizer o Moderna) la dosi de record caldrà posar-la a partir dels 6 mesos de la segona dosi. En el cas d’haver estat vacunat amb una dosi heteròloga (una dosi d’AstraZeneca i una dosi de Pfizer o Moderna), la següent dosi s’administrarà a partir dels 6 mesos de l’última dosi.

En el cas que formis part del col·lectiu que has passat la covid i només portis una dosi de la vacuna, així com a per a d’altres qüestions, el Departament de Salut ha preparat unes FAQs que t’ajudaran a resoldre el teu problema particular. Pots consultar-les a https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/dosi-addiccional/

Per als professionals que no rebeu el missatge SMS en els propers dies, el Departament de Salut ens informa que està ultimant un procediment perquè pugueu anar tant als CAPs com als punts de vacunació poblacional sense cita. A hores d’ara, però, ens comuniquen que aquest procediment encara no està habilitat i que rebrem més informació en els propers dies, de la quals us n’informarem puntualment.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×