Consells de fisioteràpia per prevenir els dolors posturals dels odontòlegs, l’últim videoconsell del 2021

Publicada el 14/12/2021

El 2021 ja s’acaba, i els videoconsells d’aquest any s’acomiaden donant consells de fisioteràpia als odontòlegs i estomatòlegs perquè evitin dolors posturals. En concret són consells pràctics perquè previnguin dolors provocats per postures forçades a la seva feina, atès que passen moltes hores asseguts en posicions sovint poc naturals o forçades, executant un treball que requereix de molta precisió amb les mans. A més, durant els darrers mesos i com a conseqüència de la pandèmia, aquestes feines les han dut a terme amb material EPI, que encara limita més la mobilitat.

Les i els fisioterapeutes recomanem una rutina diària d’exercicis així com uns estiraments musculars per cuidar la seva esquena, coll, espatlles i mans per tal d’evitar problemes més severs.

Us recordem que la campanya de videoconsells "12 mesos, 12 consells de salut" és una iniciativa conjunta dels col·legis professionals de fisioterapeutes de Madrid, Catalunya, País Basc, Navarra, Galícia, Comunitat Valenciana, Cantàbria, Aragó i La Rioja que es va iniciar al 2014. El seu objectiu és prevenir les lesions causades per mals hàbits a través d'una sèrie de curts animats que s'emeten mensualment a través de diferents vies de comunicació, entre les quals les xarxes socials i els mitjans de comunicació.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×