El CFC destina prop de 45.000 euros als ajuts a la recerca

Publicada el 15/12/2021

D'acord amb el que preveu la convocatòria 2021 d'ajuts a la recerca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, us comuniquem que s’ha publicat la resolució de concessió definitiva adoptada per la Junta de Govern, en relació a les sol·licituds d'ajuts presentades. Com l’any passat, i seguint amb l’aposta del CFC per la transparència, els ajuts s’han fet públics citant el nom i cognoms dels becats.

El total de projectes que han rebut un ajut han estat 8, que s’han repartit el pressupost que el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha destinat a la convocatòria, un total de 44.654,99 euros.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya sempre ha pensat que la recerca és una eina fonamental i necessària per a fer créixer la nostra professió. Amb aquest objectiu, el Col·legi ha fet costat sempre a aquells fisioterapeutes interessats a fer recerca dins de l'àmbit de la fisioteràpia i els ha incentivat a fomentar la investigació per tal de contribuir a fonamentar científicament les actuacions de la nostra professió.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×