FTP22. Participa-hi presentant comunicacions orals i/o pòsters o participant al Concurs de projectes FTPitch

Publicada el 15/12/2021

Ja està activa la pàgina web del II Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP22), organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que el maig de 2022 reunirà a Barcelona experts en tots els àmbits de la fisioteràpia. Les inscripcions al Congrés s’obriran el proper divendres 17 de desembre.

Al web hi trobareu tots els ponents confirmats fins al moment així com les activitats programades, i també un enllaç per presentar les vostres propostes de comunicacions orals i/o pòsters, o per participar en el concurs de Projectes FTPitch.

Comunicacions orals i pòsters

Els treballs de recerca, ja siguin estudis clínics, revisions bibliogràfiques o presentació de casos clínics, hauran de ser originals i es podran presentar en els següents formats:

  • Pòster: format de pòster físic, mida 120 x 80 i disposició vertical. Als pòsters acceptats se’ls assignarà un espai a la zona d’exposició així com un horari per a la seva defensa presencial.
  • Comunicació oral: exposició oral de 10 minuts. A les comunicacions acceptades se’ls assignarà l’horari i espai de presentació; després de la presentació s’obrirà un torn de preguntes per als assistents.

Pots enviar la teva proposta fins el 15 de febrer del 2022. Aquí podeu consultar les bases per a la presentació de resums.

Concurs de Projectes FTPitch

L’objectiu del concurs és fomentar l’esperit emprenedor entre els professionals de la fisioteràpia, així com la promoció de la innovació i la creació de noves empreses capaces de contribuir en el desenvolupament i millora de la salut i la qualitat de vida.

Durant el procés, se seleccionaran els millors 10 projectes. Aquests seran exposats durant el Congrés i presentats en comunicacions de 10 minuts durant el 28 de maig de 2022.

A la finalització del concurs s’entregarà el premi al projecte guanyador, el qual rebrà un xec per valor de 1.000€.

Podeu enviar la vostra proposta fins el dia 1 d’abril de 2022 i consultar les bases del concurs aquí.

Animeu-vos a participar a l’FTP22!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×