Actualització de les dades per al Registre de Professionals sanitaris de Catalunya

Publicada el 01/03/2021

Al novembre de 2013 es va publicar al DOGC el Decret 256/2013, pel qual s’anunciava el Registre de professionals sanitaris de Catalunya i s’establien els criteris generals i requisits mínims dels registres públics de professionals sanitaris en l’àmbit de Catalunya. A més, aquest Decret estableix que seran els col·legis professionals, entre d’altres, els encarregats de proporcionar aquella informació del professional sanitari que ha de figurar al Registre.

Per aquest motius és important que les dades que el CFC té de vosaltres estiguin actualitzades. Per comprovar-ho us fem a mans un enllaç que us conduirà a la plataforma d’autogestió de dades personals per a col·legiades i col·legiats del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya on, a l’apartat ‘Perfil’ podreu consultar i modificar les vostres dades personals (‘Les meves dades’). Per modificar-les haureu de clicar ‘Editar’ i, posteriorment ‘Guardar’ perquè el canvis quedin desats. Heu de omplir totes les dades correctament abans del 12 març.

Enllaç a la plataforma d’autogestió - Intranet

Si detecteu alguna incidència o teniu dificultat per seguir les indicacions que apareixen en pantalla, contacteu amb l’Àrea d’Informàtica del Col·legi informatica@fisioterapeutes.cat.

Si teniu dubtes respecte de com omplir els camps de les dades sol·licitades al Registre podeu contactar amb el l’Àrea d’Atenció Col·legial del Col·legi, per telèfon o bé correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×