La WCPT publica un informe que analitza l’impacte que ha tingut la pandèmia en els serveis de Fisioteràpia

Publicada el 27/04/2021

La WCPT ha realitzat un informe sobre l’impacte que ha tingut la pandèmia de la COVID-19 en la Fisioteràpia, especialment durant la primera onada. Aquest informe ha estat elaborat en base a una enquesta que la mateixa entitat va enviar a les seves organitzacions estatals, que incloïa preguntes sobre com la COVID-19 havia afectat el seu funcionament i com la pandèmia havia impactat en la pràctica de la Fisioteràpia al seu territori.

A banda de molta altra informació, podem destacar que el 87% de les organitzacions estatals de la WCPT declaren que es va interrompre la pràctica de la Fisioteràpia al seu territori durant la pandèmia i en un 65% dels casos va haver-hi dificultat en aconseguir EPIs al seu país.

A més, de resultes de l’enquesta es van extraure un seguit de conclusions a mode de resum que destaquen el paper essencial de la Fisioteràpia i els fisioterapeutes en el tractament de les seqüeles de la COVID, la necessitat d’evitar la suspensió de tractaments fisioterapèutics, especialment en pacients crònics, i la importància d’invertir en Fisioteràpia per cobrir les necessitats de la població.

Podeu llegir la versió completa de l’informe aquí (en anglès), així com la versió en castellà, traduïda per la AEF aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×