Convocada la 49a Assemblea Ordinària del CFC, el 4 de juny

Publicada el 14/05/2021

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca totes les col·legiades i col·legiats a la 49a Assemblea Ordinària, que tindrà lloc el proper divendres 4 de juny, a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona.

L’ordre del dia inclou quatre punts: presentació de la Memòria d’activitats del 2020; aprovació de l’estat de comptes del 2020, si s’escau; presentació i aprovació de les propostes de destinació del resultat del 2020, i precs i preguntes.

En aquesta ocasió l’Assemblea tindrà un format híbrid, de manera que hi haurà la possibilitat d’assistir de forma presencial a la Universitat de Vic (Sala Segimon Serrallonga i Morer) o bé als espais habilitats al territori de les seccions territorials de l’Alt Pirineu i Aran, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre, on podràs seguir-la en línia a través de la plataforma Zoom junt amb altres companyes i companys. De la mateixa manera, podràs seguir-la de forma virtual des de qualsevol altre lloc que desitgis.

Per assistir-hi, caldrà inscripció prèvia en ambdós casos a través d’aquest enllaç, on podràs escollir l’opció que més s’ajusti a la teva disponibilitat:

  • Assistència presencial: inscripció fins dilluns 31 de maig a les 12.00 h. Caldrà que indiquis a quina seu assistiràs.
  • Assistència virtual: inscripció fins dijous 3 de juny a les 12.00 h. Rebràs l ainvitació per assistir a l’Assemblea online un dia abans al teu correu electrònic.

Abans de l’assemblea hi haurà un acte a càrrec d’Eduard Minobes i Javier Jerez, que ens presentaran la conferència “Estat de salut dels residents geriàtrics en temps de pandèmia: resultats de l'estudi OsoNaH” a les 17.30 h. Per assistir a aquesta formació també cal fer la inscripció a través del mateix enllaç de l’assemblea i en els mateixos terminis.

Aquelles i aquells que us inscriviu per assistir-hi de forma virtual, prèviament a l’acte, rebreu al vostre correu electrònic la invitació per assistir a l’Assemblea online que, atesa la particularitat de la virtualitat, tindrà unes normes de funcionament diferents a les de les assemblees presencials.

Funcionament de l’assemblea online

  1. La col·legiada o col·legiat ha d’accedir a la reunió mitjançant l’enllaç facilitat pel CFC.
  2. Durant el transcurs de l’Assemblea, els assistents poden fer ús del seu dret de paraula en el moment que ho indiqui el secretari. En aquest punt, han de demanar la paraula pel xat de l’assemblea i s’han d’identificar obrint la càmera.
  3. Les votacions seran nominals amb càmera oberta, davant la qual les i els assistents emetran el seu vot.
  4. L’Assemblea té establerts dos moments de vot: aprovació de l’estat de comptes del 2020 i l’aprovació de les propostes de destinació del resultat del 2020. En ambdues votacions els vots poden ser:
  • Abstenció
  • En contra
  • A favor
  1. Si la col·legiada o col·legiat té un vot delegat, l’ha de fer arribar abans del dia 31 de maig al correu secretari@fisioterapeutes.cat , indicant la delegació del vot i adjuntant el document original de la delegació de vot digitalitzat amb signatura digital. En el cas de no tenir la delegació de vot amb signatura digital, s’ha de fer arribar l’original per correu certificat o postal exprés a la seu del Col·legi.

Com hem fet en altres assemblees, realitzarem un sorteig on totes les col·legiades i col·legiats assistents optareu a l’obsequi de tres xecs regal (de 100, 200 i 300 euros), que podreu destinar a llibres o bé a la formació en l’àmbit de la Fisioteràpia que vosaltres mateixos escolliu (tant pròpia com externa).

L’Assemblea Ordinària és el màxim òrgan de govern del CFC. És on es prenen les decisions importants i es marquen les línies estratègiques del proper any, motiu pel qual, animem a tothom a participar-hi de forma activa. Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×