Presentem una enquesta per a l’aplicació dels resultats positius de l’exercici 2020

Publicada el 06/05/2021

L’exercici fiscal del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya de l’any 2020 ha donat uns resultats positius, que es concreten en un total de 107.793,19 euros, de què ara disposa el CFC.

La Junta de Govern del CFC us presenta una enquesta disponible a la pàgina web, a fi que com a col·legiades i col·legiats en preneu part i sigueu partícips de la decisió del destí d’aquest romanent, qüestió que es tractarà i acordarà a la propera Assemblea General del 4 de juny. 

L’enquesta estarà activa fins a la mitjanit del 16 de maig i donarà quatre possibilitats que s’hauran de marcar de l’1 al 4 segons l’ordre de prioritat de la persona que respongui l’enquesta (on ‘1’ serà la que més interessa i ‘4’ la que menys).

Les quatre opcions seran:

  1. Ajuts a la formació continuada per a col·legiades i col·legiats.
  2. Campanya de divulgació de la professió amb publicitat a marquesines d’autobusos a les quatre províncies.
  3. Ajuts a la innovació en Fisioteràpia.
  4. Desenvolupament d’eines telemàtiques d’accés per als col·legiats i col·legiades: app del CFC, expansió plataforma exercici terapèutic...

A l’enquesta hi ha un camp opcional, anomenat ‘Altres’, que es podrà emprar per fer qualsevol tipus de suggeriment (triant igualment, això serà indispensable, l’ordre de preferència de les quatre opcions plantejades).

La Junta de Govern anima totes les col·legiades i col·legiats del CFC a col·laborar en aquest recull de dades a través d’aquesta enquesta, ja que, com més participants, més representatiu dels interessos comuns serà el resultat. L’enquesta servirà per adoptar l’acord de l’aplicació d’aquests beneficis a l’Assemblea General del proper mes de juny.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×