El CFC us convida a sumar-vos a la Xarxa Barcelona + Sostenible

Publicada el 07/06/2021

Com ja sabeu, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya forma part de la Xarxa Barcelona + Sostenible des de fa anys.

Enguany hem elaborat un pla d'acció amb una proposta d'actuacions per millorar la sostenibilitat en el nostre sector.

Recordeu que tots som protagonistes i agents del canvi a la ciutat.

Realitzant aquestes accions de sostenibilitat ens assegurem un futur viable i durador que ens permeti aconseguir un valor afegit i una distinció amb altres establiments.

Podeu adherir-vos al pla emplenant el següent formulari en línia abans del 30 de juny.

Una vegada enviat el formulari rebreu un correu electrònic que cal clicar per confirmar-lo.

Els col·legiats i col·legiades amb activitat econòmica a Barcelona que us hi adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o d'altres de pròpies durant el 2021, obtindreu com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l'any 2022 i 2023:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
  • Si la necessiteu, podeu sol·licitar-nos la targeta d'usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Per a més informació podeu consultar el web Barcelona + Sostenible www.barcelona.cat/bcnsostenible

El paper del Col·legi és acompanyar-vos a tots i totes les que estigueu interessades en l'execució de les accions que trieu, juntament amb el suport de la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×