Convocatòria 2021 d'ajuts per a la formació del CFC

Publicada el 31/08/2021

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa pública la resolució per la qual es convoquen els ajuts a la formació postgraduada de tipus formació continuada, postgrau, màster no oficial i/o màster oficial universitari, i per als quals s'hi destina un pressupost, aquest 2021, de 53.508,34 €.

Poden optar als ajuts totes les col·legiades i col·legiats que estiguin al corrent dels seus deures col·legials i donats d’alta al Col·legi, com a mínim, des de l’any anterior al de la convocatòria.

Per tal de diversificar l’accés als recursos que es destinen al sistema, cap col·legiat podrà obtenir més de dos ajuts de manera simultània i/o consecutiva. En tot cas, ha de transcórrer més d’un any per optar a un segon ajut.

Amb l’objectiu d’universalitzar l’obtenció d’ajuts per a la formació s’establiran unes quantitats estàndards per a tots els ajuts en base al tipus de formació i/o la seva durada; aquestes quantitats es publicaran a la convocatòria anual. Aquest nou sistema permetrà que els ajuts arribin a un major nombre de col·legiades i col·legiats.

La sol·licitud s’ha de formalitzar a través del formulari en línia disponible al web del CFC. El termini de presentació s’iniciarà el 6 de setembre i finalitzarà el 27 de setembre de 2021 (ambdós inclosos). Enguany teniu a la vostra disposició una guia per omplir la sol·licitud d’ajuts a la formació que us facilitarà discriminar quins documents són vàlids i quins no ho són, a fi d’evitar errades en el tràmit.

Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria, els terminis, la documentació i el barem aquí

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb el Departament Professional del Col·legi de 9.00 h 15.00 h, per telèfon al 93 207 50 29 o per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×