Reclamació col·lectiva arran de la gran quantitat de queixes per irregularitats en la compra online de material de fisioteràpia

Publicada el 01/12/2022

Arran de la gran quantitat de queixes per irregularitats en la compra online de material de fisioteràpia a l’empresa Sysa-shop, l’assessoria jurídica del Col·legi instarà una reclamació col·lectiva contra aquesta empresa per intentar posar fi a aquest inconvenient, que no és la primera vegada que succeeix.

Sysa-shop és una empresa que ven exclusivament online i, segons consta a les diverses queixes rebudes, hi ha moltes dificultats per contactar amb l’empresa per reclamar el material. El temps d’espera per a cada comanda és de mesos i també es pot donar el cas que el material rebut sigui defectuós o no s’ajusti a la comanda realitzada.

Des de l’assessoria jurídica del CFC, i per tal de poder gestionar aquesta denúncia col·lectiva, sol·licitem a totes les persones que hagin pogut estar afectades per aquesta circumstància, que ho posin de manifest al Col·legi enviant un correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat, indicant nom i cognoms, número de col·legiat o col·legiada i una breu explicació del cas (si disposeu de comprovants de la comanda o de les reclamacions fetes, també podeu adjuntar-ho).

El termini de presentació d’aquesta documentació finalitzarà el proper 19 de desembre.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×