Debat sobre la incorporació de nous rols professionals a l'atenció primària amb la presència del nostre degà i el conseller de Salut

Publicada el 15/12/2022

El proper 19 de desembre, el conseller de Salut, Manel Balcells, serà entrevistat a l’Ateneu Crític, un programa d’anàlisi i debat de CRÍTIC i la Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya, per parlar de la incorporació de nous rols professionals a l'atenció primària.

Acompanyaran el conseller en el debat, entre d’altres professionals sanitaris,  el nostre degà, Ramon Aiguadé, que tindrà l’oportunitat de debatre sobre el pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària i comunitària que s’està implementant a Catalunya, i que, com bé sabeu, contempla la incorporació de diferents rols professionals, entre els quals, els fisioterapeutes.

L’acte, que tindrà lloc a les 16.30 hores al Palau Robert de Barcelona, es pot seguir de diverses maneres: en directe, a través d’aquest enllaçen diferit, visionant la gravació íntegra a partir del moment en què el programa s’acabi, i llegint-ne el resum que es publicarà en forma de reportatge escrit la darrera setmana de desembre aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×