Publicada la 20a Revista Científica del CFC

Publicada el 15/12/2022

Ja està disponible el número 20 de la Revista Científica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), que podeu descarregar-vos gratuïtament aquí i que inclou, en el nou format que es va iniciar a principis d’any, diversos resums de treballs de final de grau dels centres universitaris catalans. També podreu llegir resums de projectes finançats pel Col·legi a la convocatòria 2021 i un resum d'estudi de recerca de la convocatòria 2019.

Com és habitual, trobareu la secció “Aprèn a fer recerca”, que en aquest número ens presenta un article sobre com realitzar un diagrama de Gantt. Finalment, s’hi inclou un parell de resums de congressos.

Us recordem,  en virtut del conveni de col·laboració que es va signar amb el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), podeu trobar  la revista científica del CFC al dipòsit de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), dipòsit gestionat pel CSUC en el qual es difonen en forma oberta (gratuïta) les revistes científiques, culturals i erudites catalanes per permetre’n la seva comunicació i, d’aquesta manera, augmentar la seva visibilitat i facilitar-ne la consulta entre la comunitat científica nacional i internacional en benefici de la recerca i la cultura, així com dels propis autors dels treballs.

Pretenem que la informació publicada en aquesta revista us sigui pràctica i d’utilitat, que desperti l’interès per continuar aprenent.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×