Convocatòria extraordinària per a la concessió d’ajuts per a la l’assistència al WPT Congress 2023

Publicada el 20/12/2022

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa pública la convocatòria extraordinària per a la concessió d’ajuts per a la l’assistència al WPT Congress 2023, que tindrà lloc a Dubai el proper mes de juny.

Poden optar als ajuts totes les i els col·legiats exercents que estiguin al corrent dels seus deures col·legials i donats d’alta al Col·legi, com a mínim, des de l’1 de gener de 2021. Cal tenir en compte que no es concediran ajuts als col·legiats i col·legiades que rebin finançament d’altres entitats amb la mateixa finalitat.

El pressupost que el Col·legi ha destinat a aquesta convocatòria és de 5.000 euros, que es distribuiran de la següent manera:

  • 150 € per a les inscripcions d’un dia
  • 350 € per a les inscripcions de 3 dies

Les sol·licituds s’hauran de formalitzar en línia mitjançant un formulari que trobareu al web col·legial a partir del 9 de gener a les 10.00 h. El termini per fer la sol·licitud finalitzarà el dia 20 de gener i la resolució de la concessió dels ajuts es comunicarà el dia 6 de febrer de 2023. 

Per a més informació cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×