Procés de renovació dels membres de les Seccions Territorials

Publicada el 25/02/2022

D'acord amb el que preveu l'article 4.5 de les bases reguladores de les Seccions Territorials del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, s'inicia la convocatòria pública per a la renovació dels seus membres.

Podran formar part de les Seccions Territorials tots aquells col·legiats i col·legiades que tinguin el seu domicili col·legial al territori de la Secció Territorial corresponent, que estiguin al corrent dels deures col·legials i que no tinguin cap expedient informatiu o disciplinari obert.

Els candidats que optin per primera vegada a formar part de les Seccions hauran de presentar al Col·legi (per correu postal o electrònic), i en un termini de tres setmanes, la següent documentació:

  1. Currículum professional. [Descarregar model]
  2. Carta manuscrita amb els motius que el porten a presentar-se a la convocatòria.
  3. Aval de 5 col·legiats del seu àmbit territorial. [Descarregar model]

Els candidats que formin part de les Seccions en el moment de la convocatòria i que vulguin renovar la seva participació, caldrà que ho comuniquin per escrit al CFC (mitjançant correu electrònic o fent-ho constar en acta) durant el període de la convocatòria.

El període per a la presentació de candidatures serà del 3 al 17 de març de 2022.

La Junta de Govern realitzarà una entrevista personal als candidats i farà pública la decisió en un termini no superior a un mes des de la data de la convocatòria.

Esperem poder comptar amb la teva candidatura!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×