Pell de Papallona, en vols saber més? Dues jornades al teu abast

Publicada el 02/03/2022

El passat dissabte 19 de febrer, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i les ONGs DEBRA Pell de Papallona i Go2, en el marc de la iniciativa posada en marxa conjuntament per les tres entitats, van organitzar una Jornada l’objectiu de la qual era donar el tret de sortida al projecte de voluntariat pel qual fisioterapeutes col·legiats puguin tractar persones afectades de Pell de Papallona. Els que no vau poder assistir a la jornada, però esteu interessats a recuperar-la, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç.

D’altra banda, i si esteu interessats en aprofundir en el coneixement d’aquesta patologia a través de professionals d’alguns dels centres de referència a Espanya, us informem que DEBRA Pell de Papallona, amb la col·laboració de l’Hospital Sant Joan de Déu, organitza la III Jornada Multidisciplinària en Epidermòlisi bullosa el dia 5 d’abril. Aquesta Jornada és gratuïta i combinarà la presencialitat amb el format en línia a través de la plataforma Zoom.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí

Us recordem que la Pell de Papallona o Epidermòlisi bullosa és una malaltia rara, genètica i incurable a dia d'avui, que afecta 500 persones a Espanya, i que es caracteritza per l'extrema fragilitat de la pell de totes aquelles que la pateixen. La fisioteràpia té un paper clau en la prevenció de les deformitats i retraccions musculars, que són algunes de les conseqüències habituals de la patologia. També des de la fisioteràpia es pot treballar en l'educació dels cuidadors i cuidadores de les persones que tenen Pell de Papallona.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×