S’inicia la Campanya de la Renda 2021. Tot el que et cal saber

Publicada el 22/04/2022

Com cada any en aquestes dates, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya posa a disposició de les seves col·legiades i col·legiats el servei de Confecció de la Declaració de la Renda, a través de les assessories fiscals de les diferents províncies. En el cas de declaració individual, el cost de les declaracions dels col·legiats seran gratuïtes, sempre i quan el total ingressos bruts obtinguts per rendiments del treball i/o activitat de treball autònom sigui inferior o igual a 27.000 €. En el cas de declaració conjunta, l’import ha de ser igual o inferior a 35.000 €.

Per gaudir d’aquest servei cal demanar cita prèvia a través del Col·legi per correu electrònic o bé telefònicament. Us demanem que, en la mesura que sigui possible, la cita que sol·liciteu amb l’assessor fiscal del CFC sigui online.

Revisa els requisits per saber si tens l’obligació de fer-la o no. En aquest sentit, i a fi d’aclarir dubtes, explicar qüestions específiques i pròpies de l’exercici 2021, us convidem a una sessió informativa virtual el proper 4 de maig a les 14.00 h a través de la plataforma Zoom i a càrrec de l’assessor fiscal del CFC, Sr. Joan Sánchez. Per assistir-hi, heu de fer la vostra inscripció a través del formulari d’inscripció que teniu disponible al web del Col·legi. Aquells que no pugueu assistir-hi, posteriorment podreu visionar el contingut de la sessió informativa, atès que quedarà emmagatzemada a l’espai web de l’assessoria fiscal.

El resultat de les declaracions serà presentat telemàticament des de cada assessoria, previ consentiment del col·legiat.

Trobareu tota la informació necessària per realitzar la vostra declaració, les adreces de contacte respectives (per a Barcelona, Tarragona, Terres de l’Ebre, Lleida i Girona) i les tarifes corresponents, en aquest enllaç

El servei de confecció de la Declaració de Renda 2021 estarà actiu des del 25 d’abril fins el 21 de juny de 2022.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×