Convocatòria 2022 d'ajuts del CFC per a la formació postgraduada

Publicada el 05/09/2022

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa pública la resolució per la qual es convoquen els ajuts a la formació postgraduada de tipus formació continuada, postgrau, màster no oficial i/o màster oficial universitari, i per als quals s'hi destina un pressupost, aquest 2022, de 66.961,02 €.

Poden optar als ajuts totes les col·legiades i col·legiats que estiguin al corrent dels seus deures col·legials i donats d’alta al Col·legi, com a mínim, des de l’any anterior al de la convocatòria.

Per tal de diversificar l’accés als recursos que es destinen al sistema, cap col·legiat/ada podrà obtenir més de dos ajuts de manera simultània i/o consecutiva. En tot cas, ha de transcórrer més d’un any per optar a un segon ajut.

Amb l’objectiu d’universalitzar l’obtenció d’ajuts per a la formació s’establiran unes quantitats estàndard per a tots els ajuts en base al tipus de formació i/o la seva durada; aquestes quantitats es publiquen a la convocatòria anual. Aquest sistema permetrà que els ajuts arribin a un major nombre de col·legiades i col·legiats.

La sol·licitud s’ha de formalitzar a través del formulari en línia disponible al web del CFC. El termini de presentació s’iniciarà el 12 de setembre a les 12.00 h i finalitzarà el 3 d’octubre del 2022 a les 12.00 h. Teniu a la vostra disposició una guia per omplir la sol·licitud d’ajuts a la formació que us facilitarà discriminar quins documents són vàlids i quins no ho són, a fi d’evitar errades en el tràmit.

Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria, els terminis, la documentació i el barem aquí

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb el Departament Professional del Col·legi de 9.00 h 15.00 h, per telèfon al 93 207 50 29 o per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×