El CFC presentarà un recurs contra el que considerem una situació discriminatòria cap al nostre col·lectiu

Publicada el 04/01/2023

El proppassat 20 de desembre de 2022 es va publicar al DOGC la Resolució PRE/3976/2022 per la qual es convoca el concurs-oposició a vint-i-dues places del Cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, salut pública (grup A, subgrup A1).

Com a requisits de titulació per accedir a aquestes places s'inclou estar en possessió del títol universitari oficial de llicenciatura o de grau en biologia, farmàcia, medicina, química, veterinària, microbiologia, bioquímica, ciències ambientals, ciència i tecnologia dels aliments, ciències biomèdiques, infermeria o nutrició humana i dietètica, però no s'inclou el grau de fisioteràpia.

Davant d'aquesta situació discriminatòria per la nostra professió, que afecta a totes i tots aquells fisioterapeutes que vulguin accedir a aquest concurs-oposició, el CFC interposarà corporativament un recurs de reposició contra l'esmentada Resolució de convocatòria dels processos d'estabilització, en considerar-ho un greuge envers el nostre col·lectiu.

A més, en el cas que algun col·legiat o col·legiada estigui afectat o afectada per aquesta situació i tingui interès a presentar un recurs a títol individual, preguem que ho posi de manifest al Col·legi enviant un correu electrònic a juridic@fisioterapeutes.cat, indicant les dades personals (nom i cognoms, DNI, domicili, número de col·legiat o col·legiada), indicant també que desitgeu presentar un recurs individual, i us facilitarem un model de recurs personalitzat. És una opció que els serveis jurídics del CFC recomanen a totes les persones que tingueu intenció de presentar-vos a la convocatòria, per tal que sigui el mateix col·legiat o col·legiada qui ostenti una legitimació directa al recurs amb vista al procés de selecció, ja que en cas contrari la Resolució de la convocatòria esdevindria ferma i consentida respecte de qui no la recorri personalment.

Així mateix, també us oferim la possibilitat d'adherir-vos al recurs corporatiu del CFC, comunicant la vostra voluntat en aquest sentit mitjançant correu electrònic a la mateixa adreça juridic@fisioterapeutes.cat, però en aquest cas indicant que us voleu adherir al recurs col·lectiu.

El termini de comunicació de la vostra voluntat de presentar recurs individual o d'adherir-vos al recurs corporatiu finalitzarà el dia 13 de gener.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×